Over CityLab010.
Van denken naar doen

                                                                                                                                                              Foto: Hans Tak 

Wat is CityLab010?

Citylab010 is een ondersteuningsprogramma voor vernieuwende plannen die een maatschappelijke bijdrage leveren aan Rotterdam(mers).

Dit doet CityLab010 met adviseurs met inhoudelijke expertise vanuit de gemeente Rotterdam, een aantal maatschappelijke partners, een Stadsjury met hart voor de stad en kennis van zaken en een jaarlijks budget van 1 miljoen euro.

CityLab010 heeft sinds 2015 meer dan 200 vernieuwende initiatieven die Rotterdam leuker, mooier, groener, socialer, veiliger en sterker maken ondersteund met meer dan 30 miljoen euro.

Benieuwd wat er afgelopen jaar is toegekend? Hier kan je het juryrapport van 2022 downloaden of bekijk alle CityLab010 initiatieven op de site.  

 

CityLab010 2023 

De aanmelding voor CityLab010 is geopend! Heb jij een idee dat Rotterdam socialer, groener of veiliger maakt? Dan ondersteunen we je graag met advies, kennis en een netwerk van partners en mogelijk een startbudget tot €50.000. 

Vernieuwende plannen op het gebied van cultuur, economie, duurzaamheid, gezondheid, welzijn, zorg, preventie, jongeren, ouderen, techniek, wonen, sport en meer zijn welkom. Kortom: we staan open voor alle goede ideeën die een bijdrage leveren aan Rotterdam(mers). 

Hier vind je alle informatie over hoe je kan meedoen met CityLab010. Neem ook de spelregels door en hier kan je lezen wat het start-up programma inhoudt. 

 

Contact en info

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op de socials: instagramLinkedIn en Facebook