Contact.


Ik wil me aanmelden!

Wat leuk! We zijn op zoek naar vernieuwende initiatieven die Rotterdam socialer, groener of veiliger maken. Kijk voor informatie over aanmelden op de pagina Meedoen.

Ik wil weten of ik een match ben met CityLab010!

Als je de quickscan doet weet je binnen een minuut of je een match ben met CityLab010!

Ik wil op de hoogte blijven!

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op de socials: instagramLinkedIn en Facebook.

Nieuwsbrief

Algemene vraag

Duurzaamheid

Renate kan je in contact brengen met een CityLab010 adviseur op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, klimaatadaptatie, energietransitie en meer

Sport

Amadeo staat klaar voor alle initiatieven in het kader van sport en bewegen: (e)sport, (on)georganiseerd, accommodaties, programmering en alles daaromheen. 

Gezondheid, welzijn en zorg

Gelijke kansen voor iedereen. Daar staat Annemarie voor. Voor de jongste Rotterdammers om gezond, veilig en kansrijk op te groeien. Voor (jong)volwassenen om maximaal mee te kunnen doen in onze maatschappij. En voor ouderen om zo lang mogelijk gezond en met plezier zelfstandig te leven. 

Onderwijs

Voor al je vragen over onderwijs van (pre)basisschool, tot MBO en WO, kan je terecht bij Nanda. Kijk ook zeker eens op www.onderwijs010.nl  

Buitenruimte

Marianne is werkzaam bij de afdeling Stadsbeheer. Met meer dan 3.000 medewerkers, denkers en doeners, werkt ze aan de buitenruimte van Rotterdam: alle parken, bruggen, bankjes, straten, bomen, vuilnisbakken, water en lantaarnpalen.

Kunst en cultuur

Met ruim 170 verschillende culturen is diversiteit vinden in Rotterdam geen kunst, maar eerder een vanzelfsprekendheid. Van muziek tot architectuur en van design tot street-art, CityLab010 omarmt vernieuwing. 

Gebiedsontwikkeling

Hannes bouwt aan een aantrekkelijke stad voor de mensen die er komen, wonen en werken.

Werk en inkomen

Marcel werkt aan een stad waarin steeds meer mensen zelfstand een inkomen kunnen vergaren. Jongeren, statushouders, herintreders, zij-instromers, statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Economie

Christelle wil dat Rotterdam een toekomstbestendige economie heeft. Voor studenten, werkenden, ondernemers, het MKB en meer.  

Veiligheid

Waheeda houdt zich bezig met veiligheid en preventie op het gebied van woonoverlast, cyber- en jeugdcriminaliteit, radicalisering, ondermijning en woonoverlast. Hierbij is er speciale aandacht voor de veiligheid in de Rotterdamse wijken.

Vragen over de subsidie(verantwoording)

Subsidieadministratie

Wil je snel geholpen worden? Vermeld dan je dossiernummer in de mail.

Projectleider

Onze partners.
Wij zijn CityLab010.

Lees meer