Nieuws.

Meedoen met CityLab010 2023.

CityLab010 2023

CityLab010 ondersteunt ook dit jaar weer innovatieve plannen die een maatschappelijke bijdrage leveren aan Rotterdam(mers).

Heb jij een idee dat Rotterdam socialer, groener of veiliger maakt? Dan ondersteunen we je graag met advies, kennis en een netwerk van partners en mogelijk een startbudget tot €50.000.

Ondersteuning vanuit CityLab010

Tijdens het start up programma van CityLab010 ga je aan de slag met een projectplan.

Een inhoudelijk expert vanuit de gemeente helpt je met het vinden van de juiste (gespreks)partners binnen gemeente Rotterdam; en met de mogelijkheden binnen het gemeentelijke beleid. De partners bieden workshops en individueel advies aan, waardoor je een stevig projectplan kan neerzetten.

Ga ook zeker naar de events die CityLab010 organiseert! Laat jezelf en je idee zien tijdens de netwerkevents en maak indruk op de Stadsjury – zij beoordelen uiteindelijk welke plannen een startbudget krijgen.

Meedoen met CityLab010?

De aanmelding opent medio maart 2023. Dan worden ook de voorwaarden en regels voor deelname bekendgemaakt. De startbudgetten worden begin 2024 uitgekeerd. Dat betekent dat je je plan kan je uitvoeren vanaf 2024. 

Wil je een seintje krijgen wanneer de aanmelding open gaat? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op de socials: instagram, LinkedIn en Facebook.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons!

Nu al benieuwd of je idee een match is met CityLab010? Stuur dan een samenvatting van je idee in.

Omschrijf bondig in 200 tot 500 woorden je initiatief en hoe Rotterdam hier groener, socialer of veiliger door wordt - of op een andere manier bijdraagt aan Rotterdam(mers). Benoem kort je doelgroep, wat er vernieuwend aan is en hoe je dit wil aanpakken. 

Vertel ook wie jij bent/jullie zijn en waarom juist jij/jullie dit probleem gaan oplossen. 

Als er nog onderdelen onbekend zijn, of juist de ondersteuning van CityLab010 hiervoor wil inzetten geef dit dan duidelijk aan. Als je al een projectplan hebt mag je dat meesturen. 
Let op: dit is nog geen officiële aanmelding. Dat kan vanaf medio maart tot medio april op www.citylab010.nl.

Op zoek naar inspiratie? Download hier het juryrapport van 2022 of bekijk alle CityLab010 initiatieven hier.